Improvisaatioteatteri Juju

Isänpäivän Improilta sunnuntaina 11.11.

Isänpäivän iltana on Oulussa tarjolla harvinaista herkkua: kaksi improesitystä yhdellä lipulla!

Illan pääruokalajina on improvisaatioteatteri Jujun vierailuesitys Pilvimuodostelmia. Lisäksi nähdään improvisaatioteatteri Uniikki Unikornin ja Jujun yhteinen improspesiaali.

AIKA: su 11.11. klo 18.30-20.00
PAIKKA: Kulttuuritalo Valve (Hallituskatu 7), Valvenäyttämö, 2. Krs
KESTO: n. 1,5 h
IKÄSUOSITUS: yli 12 vuotiaille
LIPUT: ennakkoon 9€ / 6€ ja ovelta käteisellä 10€ / 7€ Alennusryhmät: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja isänpäivän kunniaksi myös kaikki isät!

Ennakkoliput varataan oheisen linkin kautta ja maksetaan tilille linkin takaa löytyvien ohjeiden mukaan viimeistään la 10.11.

Ennakkoliput: https://goo.gl/forms/rVFf2gC4qpTTl2ga2

PILVIMUODOSTELMIA

Mitä muistot oikeasti ovat? Tunteita, kuvia, värejä. Ajan kuluessa muistikuva saattaa muuttua pian joksikin aivan muuksi. Liikkuen kuten muuttuvat pilvimuodostelmat, tämä improvisoitu esitys tutkii, kuinka monia erilaisia muotoja yleisöltä saadut muistot voivat herättää. Esiintyjät luovat yleisön muistojen perusteelta tarinoita, lauluja, runoja, monologeja ja kohtauksia – vain taivas on rajana!

Hengitä syvään ja anna mielikuvituksesi johtaa matkaa.

Formaattia on esitetty mm. Ruotsissa, Belgiassa, Saksassa ja ympäri Suomea.

IMPROVISAATIOTEATTERI JUJU on kahden esittävän taiteen ammattilaisen muodostama duo, joka esiintyy ja kouluttaa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Leikkimielistä, rehellistä ja spontaania teatterintekemistä suurella sydämellä. Lue lisää improvisaatioteatteri Jujusta: www.facebook.com/jujuimpro/