Tilaa meidät

IMPROVISAATIOESITYKSET

Improvisaatioteatteri Uniikki Unikorni tarjoaa viihdyttäviä improvisaatioteatteriesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin. Improvisaatio sopii kaikenikäisille, ja esityksiä voi toteuttaa lähes missä vain. Improvisaatioteatterissa vain mielikuvitus on rajana.

Ohjelma rakennetaan  vastaamaan tilan ja tilaisuuden tarpeita sekä tilaajan toiveita. Ohjelman hinta sovitaan tilauskohtaisesti ja se määräytyy muun muassa esiintyjien määrän ja esityksen keston mukaan.

KOULUTUKSET

Uniikki Unikorni kouluttaa esimerkiksi harrasteryhmiä ja työporukoita. Koulutuksessa voidaan käydä läpi esimerkiksi improvisaation alkeita, kuten hyväksymistä, iloista mokaamista ja yhteistyön tekemistä tai esiintymisvarmuutta lisääviä harjoitteita.

Esimerkkejä suostuista koulutuksistamme/työpajoistamme:

Ryhmäytystyöpajassamme osallistujat saavat yhdessä tutustua improvisaation perusteisiin hauskojen harjoitteiden kautta ja työpaja sopiikin hyvin esimerkiksi työpaikan virkistyspäivään.
Esiintymiskoulutuksessa käydään läpi esiintymisen perustaitoja hauskojen improvisaatioharjoitteiden avulla ja karistetaan jännitys pois
Polttarityöpajassa päivänsankari ja kaverit saavat irroitella hauskojen improvisaatiopelien parissa ja lopuksi päivänsankari voi vaikka improvisoida runon/kohtauksen tulevalle puolisolleen.