Improleiri Sanginjoella 13.-15.5.2011

Improjamittelua Madetojan puistossa
Kuva: Antti Leimi

”Ei käsikirjoituksia vaan hullunhauskaa yhdessä tekemistä”

Toukokuussa 2011 on mahdollista päästä oppimaan improvisaatioteatteria kokonaiseksi viikonlopuksi! Oulussa järjestetään 13.-15.5.2011 improleiri, jolla opitaan teatteri-improvisaation perusteita ja tutustutaan muun muassa kontakti-improvisaatioon. Luovuus, kuuntelu, läsnäolo ja vuorovaikutus ovat teemoina. Luvassa on siis viikonloppu täynnä luovaa tekemistä, uusia ihmisiä ja hauskanpitoa!

Leirille ovat tervetulleita sekä kaikenkarvaiset ensikertalaiset että jo aiemmin improvisaatiota harrastaneet. Ohjaajina vierailevia kouluttajia ja ryhmämme jäseniä. Tervetuloa pitämään hauskaa yhdessä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 2.5. mennessä sähköpostitse: uniikkiunikorni@gmail.com.

Leirin järjestää Teatteriosuuskunta Kulttuuritakomo yhteistyössä Valmistamon ja Kansalaisfoorumin kanssa.