Tietoa meistä

Improvisaatioteatterissa tarvitaan rohkeutta, näyttelijöiden välistä luottamusta ja yhteistyötä, sillä esitys rakennetaan yleisön antamista rakennuspalikoista. Jokainen improvisaatioesitys on ainutkertainen.

Uniikki Unikorni on haasteita pelkäämätön oululainen improvisaatioteatteriryhmä. Teemme lyhyisiin ja viihteellisiin improvisaationumeroihin perustuvia esityksiä sekä musiikki-improvisaatiota. Teemme myös pitemmän kaaren varaan rakentuvia koko illan esityksiä ja kokeellisempia produktioita, joissa tutkimme, mihin kaikkeen improvisaatio taipuu.

Järjestämme avoimia improtunteja ja koulutuksia, joissa kaikki kiinnostuneet voivat tutustua improvisaatioteatterin tekemiseen. Meidät voi myös tilata esiintymään tai kouluttamaan monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Lisätietoja  ohjelmatarjonnastamme löytyy tilaa meidät -sivulta. Otamme mielellämme vastaan myös vierailevat improvisaatioteatteriryhmät ja kouluttajat sekä järjestämme mahdollisuuksien mukaan yhteisesityksiä ja yleisölle avoimia työpajoja.

Menneitä projekteja:

2015 Improvisio – improvisoitujen näytelmien sarja
2014 Elävät Kuvat – improvisoitujen näytelmien sarja.
2013 Improvaara – Opasmatkoja Outoon ouluun.
2013 Oulun improvisaatioteatterifestivaali osana Uuden Oulun juhlavuoden ohjelmistoa
2011 Improvisaatioteatterileiri yhteistyössä Valmistamo-hankkeen kanssa
2010 Häränsilmiä ja villejä heittoja – improvisoitujen näytelmien sarja.

Lisätietoja toiminnastamme saat ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Uniikki Unikornin kokoonpano keväällä 2013.
Uniikki Unikornin kokoonpano keväällä 2013.