Uniikki Unikorni Qstockissa!

Qstock 2016 tarjoaa musiikin ja bändien lisäksi myös oheisohjelmaa. Niinpä sekä perjantaina 29.7. että lauantaina 30.7. voi törmätä improilijoihin.

Kuva: Seppo Rajaniemi
Kuva: Seppo Rajaniemi

Improvisaatioteatteri Uniikki Unikornin jäsenet kiertelevät festivaaliyleisön joukossa ja viihdyttävät vastaantulijoita. Improajilta voi pyytää muun muassa ainutkertaisia runoja ja hullunkurisia neuvoja arkisiin ongelmiin. Improajien kanssa voi halutessaan päästä myös positiivisuussuihkuun! Improajat luovat yhdessä lasten kanssa satuja ja näyttelevät niitä. Lisäksi lapset voivat halutessaan tulla mukaan satuun, vaikkapa eksyneeksi prinsessaksi, hurjaksi lohikäärmeeksi tai ovelaksi ketuksi. Lähesty unikorneja rohkeasti!

Tässä linkki kaikkeen oheisohjelmaan. Luvassa on improvisaatioteatterin lisäksi muun muassa sirkustyöpajoja, suppausta, parkourpisteitä, kasvomaalausta ja aartenetsintää.