Uniikki Unikorni Tiedon, Taidon ja Teon Festivaaleilla su 10.7.2016

Tiedon, Taidon ja Teon Festivaali järjestetään Oulussa Hupisaarilla 9.-10. heinäkuuta, osana Oulun Päiviä. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen yhdessä tekemisen, kokeilemisen ja oppimisen festivaali.

Improvisaatioteatteri Uniikki Unikorni ohjaa työpajan Impro tutuksi! sunnuntaina 10.7. kello 16.00-17.00 Porina-teltassa Patosillan juurella Ainolan puistossa. Työpajaan ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita! Aiempaa kokemusta improsta ei tarvita. Ota mukaan mukavat, rennot vaatteet ja vesipullo.

Kuva Antti Kiiveri
Kuva Antti Kiiveri

Mistä festivaalissa on kyse?

Tiedon, Taidon ja Teon Festivaali (TTTF) on joukko tavallisia ihmisiä jakamassa taitojaan toisille tavallisille ihmisille. Ilmaiseksi.

TTTFestivaali muodostuu erilaisista, osallistujien itsensä pitämistä pajoista. Pajoilla työstetään ja pohditaan yhdessä tekemällä ja porisemalla yhteistä teemaa. Pajat voivat olla interaktiivisia tai kalvosulkeisia, askartelua tai keskustelua, mikä vain tuntuu luonnollisimmalta. Ytimekkäillä pajoilla ei tehdä kenestäkään alan ammattilaista, mutta näytetään että pieninkin eväin pääsee alkuun ja harvat asiat ovat rakettitiedettä.

Tapahtuma sijoittuu Hupisaarten alueelle lauantain ja sunnuntain välillä. Tiedon, Taidon ja Teon paikkoina toimivat kaksi telttaa Patosillan kupeessa, Dammisaaren Rapumaja ja sen ympäristö, sekä Oulun taidemuseo.  Osa työpajoista on myös ulkona, joten uusilta elämyksiltä et varmasti välty! Joka pisteeltä löydät festivaaliohjelman aikatauluineen, sekä kartan festivaalialueesta.

Tapahtuman Facobook-event.

Tapahtuman koko ohjelma.

Tervetuloa!