Eurooppalaisen yhteistyön päivä

Ensi lauantaina on jälleen mahdollisuus hypätä
Uniikki Unikornin improvisoitujen satujen maailmaan!

Uu_v2-1-2
Uniikki Unikornin satutunti
la 20.9. klo 11.00
Valvenäyttämöllä
Tapahtuma on ilmainen

Improvisoitu satutunti on tarkoitettu kaikille satuilun ystäville ikään tai suomuihin katsomatta. Sadut improvisoidaan näyttämölle katsojien antamien ideoiden pohjalta, jolloin katsojat pääsevät vaikuttamaan tarinan syntyyn.

Satutunti on osa Karelia ENPI CBC -ohjelman järjestämää Eurooppalaisen yhteistyön päivää ja siksi satujen improvisoinnin pääteemana on yhteistyö. Paikalliset yhteistyöhankkeet järjestävät tilaisuuteen myös muuta ohjelmaa: Oulangan taimen -hankkeen puitteissa lapset pääsevät onkimaan ja Vihreät kaupungit -hanke
tarjoaa nuorille ja aikuisille mahdollisuuden unelmien kaupungin suunnittelemiseen ekokaupunkipelissä.

Eurooppalaisen yhteistyön päivän tarkoituksena on esitellä rajanylittävää yhteistyötä Euroopan unionissa ja sen naapurivaltioissa. Pohjois-Pohjanmaalla Suomen ja Venäjän välistä yhteistyötä rahoittaa, ja Eurooppalaisen yhteistyön päivän järjestää, Karelia ENPI CBC -ohjelma.

Lisätietoa Eurooppalaisen yhteistyön päivän ohjelmasta ja aikataulusta saat täältä: http://www.kareliaenpi.eu/fi/ajankohtaista

UU LOGOenglish_cmyk_claim (1)KareliaENPI_liput_RGB