Hyvää kesää!

Uniikki Unikorni toivottaa hyvää kesää kaikille vuoden aikana kursseilla olleille, jameissa käyneille sekä yhteistyökumppaneille!

Uniikki Unikorni on käynyt kesäprojektien kimppuun. Osa unikorneista käy oppimassa uutta ja kertaamassa vanhaa Tampereella Fiif:llä eli Finland International Improv Festivalilla. Lisäksi uniikit unikornit voi bongata improamassa kaupungilla, mutta miksi, siitä tarkempaa tietoa myöhemmin. Luvassa on joka tapauksessa ainutlaatuisia esityksiä epätavallisessa ympäristössä. Elokuussa kannattaa puolestaan tutkailla tarkkaan Oulun Taiteiden yön ohjelmaa, sillä Uniikki Unikorni on perinteisesti ollut mukana tuossa loistavassa kulttuuria monesta näkökulmasta esittelevässä tapahtumassa.

Improjameissa käyneille tiedoksi, että jameja ei järjestetä ainakaan säännöllisesti kesän aikana. Muistakaa Facebookin Improjamit-ryhmä, jossa kiinnostuneet voivat sopia improtapaamisista silloin, kun se teille parhaiten sopii.

Nautitaanko kesästä? Joo!