Tule mukaan improvisaatioteatterikurssille!

Improvisaatioteatterin jatkokurssi helmikuussaImpron jatkokurssi juliste

Viime syystalvesta järjestimme kurssin improvisaatioteatterin perusteista. Nyt on aika jo suunnata syvempiin vesiin ja niinpä helmikuussa onkin tarjolla  jatkokurssi improvisaatiosta kiinnostuneille. Helmikuussa pidettävä kurssi on suunnattu improvisaatioteatterin perusteet jo tunteville. Kurssilla kerrataan ja syvennetään osaamista impron perusteista (iloinen mokaaminen, hyväksyminen, läsnäolo, vaikuttuminen, statukset, hahmonrakennus jne.) sekä tutustutaan improvisaatioteatteriesityksen toteuttamiseen. Kurssille mahtuu mukaan 12 nopeinta.

Kurssiajat:
LA 9.2. klo 14-18.30,
SU 10.2. klo 12-18,
LA 16.2. klo 16.30-18.30
SU 17.2. klo 12-18.
Paikka: Kulttuuritalo Valve
Hinta: 54e/39e
Kesto: 16h

Tavoitteet:

  • Kerrata improvisaatioteatterin perusteita ja syventää osaamista mm. hahmonrakennuksen osalta.
  • Tutustua improvisaatioteatteriin esittävänä taidemuotona.

Kysymykset ja ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella: