Improvisaatioteatterikurssi

Oulun improsyksy käynnistyy improvisaatioteatterikurssilla!

AIKA: Tiistaisin 18.9.- 16.10. klo 18-20
PAIKKA: Oulun Lyseon lukio (Kajaaninkatu 3). Luokka 13.
HINTA: 25e/20e (Ensimmäinen kerta ilmainen.)

Kurssille mahtuu mukaan 14 ensimmäistä. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

Mikä ihmeen improvisaatioteatteri?

Improvisaatioteatteri on iloista yhdessä tekemistä, jossa mielikuvitus saa lentää ja mokia ei tarvitse pelätä. Se kehittää rohkeutta, luovuutta ja vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Improvisaatioteatterissa näytteleminen ja tarinankerronta kohtaavat toisensa. Kohtaukset syntyvät yhteistyössä, ilman valmista käsikirjoitusta. Teatteri-improvisaatio voi olla erilaisten improvisaatiopelien pelaamista (esim. televisiosta tuttu Vedä hatusta) tai jopa kokonaisten näytelmien improvisoimista.

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla tutustutaan improvisaatioteatteriin lähtökohtiin tekemällä erilaisia teatteriharjoituksia ja pieniä improvisoituja kohtauksia. Harjoitteiden avulla tutkimme hyväksymistä, vaikuttumista, hahmonrakennusta, statusilmaisua ja tarinankerrontaa. Kurssin vetävät improvisaatioteatteri Uniikki Unikornin jäsenet.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Sinulle, joka haluat tutustua improvisaatioteatteriin tai aloittaa uuden harrastuksen tai herätellä vanhaa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa teatteri- tai improvisaatiokokemusta. Ikäraja 16v.

Ilmoittautumislomake