Kaksikieliset improjamit / Bilingual improv

Maanantaina 21.2. Oulun yliopistolla luokassa PR 102 improtaan suomeksi ja englanniksi! Jamit ovat kaikille avoimet ja oiva mahdollisuus myös vaihtareille päästä kokeilemaan improvisaatioteatteria. Kaikki ovat tervetulleita kielitaitoon ja improkokemukseen katsomatta!
Tämän lisäksi jamit tavalliseen tapaan tiistaisin klo 16.00-18.00 yliopistolla (tapaaminen Humus-kuppilassa) ja torstaisin Oulun Lyseon lukiolla klo 17.30-19.30

Siis
Kaksikieliset improjamit
ma 21.2. klo 13.00-15.00
luokassa PR 102

Tervetuloa!

Improv jam session in Finnish and in English on Monday at the University of Oulu! The jam session is open for everyone and offers a great chance for exchange students to try improvisational theatre. Everyone is welcome regardless of language skills or previous experience in improvisation!
In addition, improv jam sessions every Tuesday 4 pm-6 pm at the University (we meet at cafe Humus) and on Thursdays at the city centre 5.30 pm – 7.30 pm.

Bilingual improv jam session
Mon 21.2. 1 pm – 3 pm
Room PR 102

Welcome!