Kesäjamit

Eikö tullut kesätöitä ja ei ole mitään tekemistä lomalla? Vai hiostaako pomo ja työtaakka meinaa musertaa kesähelteillä?

Spock ja Ridge scifisaippuassa.
Spockin ja Ridgen haaveet muotitalosta ajautuvat karille

Ei hätää. Nyt on mahdollista saada virikkeellistä toimintaa ja unohtaa stressit! Vedämme näin kesälläkin kaikille avoimia improvisaatiojameja kerran viikossa Oulun keskustassa.

Tule käymään improjameissa Tiistaisin klo 17:00, Madetojan puistossa Valveen vieressä, sateen sattuessa Valvenäyttämöllä.

http://kartta.ouka.fi/web/Default.aspx?layers=Opaskartta&cp=7213043,475021&z=2&title=Kulttuuritalo%20Valve&language=fin

p.s.  Jos haluat enemmänkin viettää aikaa improvisaation parissa alla infoa tulevasta produktiosta, johon haemme innokkaita tekijöitä. Improjamityöryhmä ja improvisaatioryhmä Uniikki Unikorni tuottavat tänä kesänä pitkien improvisoitujen näytelmien sarjan, jonka esityskausi on elo-syyskuussa. Improvisaatioteatterissa aiheet ja hahmot otetaan yleisöltä. Pitkissä improvisaationäytelmissä näyttelijät rakentavat näistä aineksista kokonaisen näytelmän. Tässä produktiossa tutkimme eri genrejä improvisaatioteatterin keinoin aina scifistä romantiikkaan. Etsimme näyttelijöitä, valoteknikoita ja muusikoita, jotka ovat kiinnostuneet haastavasta, erilaisesta ja taatusti hauskasta produktiosta.

Lisätietoja:

uniikkiunikorni (@) gmail.com